Bugünkü Menümüz : ŞIRŞIRLI |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |
meryem
BACEY Kayıt Tarihi: 04-Aralık-2007 Şehir: İstanbul Status: Aktif Değil Points: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bizde şırşırlı küfteye bayılırık ve de efdm çok güzel yaparık bizde 1 hafta önce yaptık ama tavuklusunu ilk defa göriyik elinize sağlık güzel olmuş bizde resmini çektik ama bir türlü buraya yolllayamiyik bu arada herkesin bayramı mübarek olsun
|
|
chef63
FORUM YÖNETİMİ Kayıt Tarihi: 30-Ekim-2006 Status: Aktif Değil Points: 1188 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Halil Bey,
Ellerinize ve de dillerinize sağlık.Kış yemeklerinin padişahı Şırşırlıyı öyle güzel anlatmış ve resimlemişsiniz ki,bu kadar olur.Eminim,lezetli olmuştur.Kış mevsiminde yapılan bu yemek,zahmetli,hazırlaması bir okadar zor olan yemeklerdendir.Her kadın da yapamaz.İnsanın içini ısıtan bu yemeğin yenilmesi de bir ustalık ister.Biz de yaptırmaya başladık.''Bugün ne pişirmeliyim?'' diye düşünen ev hanımları için tavsiye edilir.
Afiyet olsun. Müslüm YÜKSEKYUVA
|
|
''Yaşamak Güzel Şey Be Kardeşim.'' |
|
ergin63
ELİT AKEY Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2007 Şehir: Ankara Status: Aktif Değil Points: 426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
halil hocam elinize saglık
|
|
Kadir Yaşar
ONURSAL ÜYE Kayıt Tarihi: 14-Aralık-2007 Şehir: Ankara Status: Aktif Değil Points: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Kadir Yaşar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yoneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
halil hocam portalın girişine "Bireciklilerin kalbi burada atıyor" yerine "damak tadı burada atıyor" desekmi acaba. Ya arkadaşlar yapabilen var yapamayan var. Hanımı Birecikli olan var olmayan var. :) |
|
mahmut1968
ELİT AKEY Kayıt Tarihi: 05-Ekim-2007 Şehir: Antalya Status: Aktif Değil Points: 432 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmut1968
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yoneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
olsada yesek
|
|
şu çeşmenin haline bak su içecek tası yok kırma kimsenin kalbini yapacak ustası yok
|
|
limoni35
BACEY Kayıt Tarihi: 12-Ekim-2009 Şehir: İzmir Status: Aktif Değil Points: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Abi bu görüntüyü görüp beyenmemek delilik. Kim yaptıysa ellerine saglik.
|
|
Halil_ tekes
ONURSAL ÜYE Kayıt Tarihi: 26-Ağustos-2006 Status: Aktif Değil Points: 706 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Halil_ tekes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yoneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Halil hoca eline saglik süper bir görünüm valla fazlada bakamadim ve bu yemekleri yapaninda eline saglik paylasim icinde tesekürler ...
|
|
halil_tekes
|
|
fatmacoskun
ONURSAL ÜYE Kayıt Tarihi: 17-Temmuz-2007 Şehir: Mersin Status: Aktif Değil Points: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatmacoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yoneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
gel görde yeme ellerine sağlık |
|
kınacı
ONURSAL ÜYE Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2008 Şehir: Şanlıurfa Status: Aktif Değil Points: 1239 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Şırşılı köfte,Bireciğimizin kışın yenilen en güzel yemeklerindendir,Urfa'da Lıklıkı küfte diyorlar.
Yapması zahmetli,yemesi güzel şırşırlıyı resimlerle bir güzel anlatan Halıl bey'in ellerine sağlık...
Yapıp yiyenlere afiyet olsun...
|
|
SADONIZM
FORUM YÖNETİMİ Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2007 Status: Aktif Değil Points: 3250 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
Prof.Dr. Sadettin GÜRSÖZ
Harran Ün.Ziraat Fak. Öğr.Üyesi 0414 318 3702 0542 275 0181 0536 980 0206 |
|
Meral Kızıltuğ
ONURSAL ÜYE Kayıt Tarihi: 26-Haziran-2011 Status: Aktif Değil Points: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Meral Kızıltuğ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yoneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bügünkü menüyü görünce çok duygulandım annem biz küçükken yapardı bizlere ama yıllar önce çıktım birecikten bu gün görünce şirşırlıyı inanın çok özlemişim ilk fırsatta memleketime gittiğimde şışırlıyı yemeye çalışacam o günü sabırsızlıkla bekliyorum.
|
|
sadrettin
VİP Kayıt Tarihi: 09-Mart-2009 Şehir: Almanya Status: Aktif Değil Points: 710 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sadrettin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yoneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
tesekürler yemegi yemesini bilen anlatabilir vallahi meslegimizi elimizden alacaksin bütün püf noktalarini izah etmissin saygilar.
|
|
Meral Kızıltuğ
ONURSAL ÜYE Kayıt Tarihi: 26-Haziran-2011 Status: Aktif Değil Points: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Meral Kızıltuğ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yoneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
slm halil by
ya bu şırşırlıya hastayımdır yazık ya ben gurbetteyim yiyemiyorum her şırşırlı resmini gördüğümde içim eriyor emeğinize sağlık çok güzel anlatmışsınız teşekkürler.
|
|
Halil BİLMEZ
FORUM YÖNETİMİ Forumun Birecik Tarihi Öğretmeni Kayıt Tarihi: 10-Ocak-2006 Şehir: GEBZE Status: Aktif Değil Points: 4549 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Halil BİLMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yoneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Selam Meral Kardeşim Teşekkürler. Beğendiğinize sevindim. Tesadüf, mesajınızdan 2 gün önce evde şırşırlı vardı, bilseydim haber ederdim. Tabi her zaman buyurun, kapımız açık.
|
|
|
|
müslüm aykılıç
ONURSAL ÜYE Kayıt Tarihi: 28-Kasım-2005 Status: Aktif Değil Points: 2054 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı müslüm aykılıç
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yoneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
geçen ay iki defa yedim hem hanım yapmıştı hemde annem yapmıştı doya doya yedim . bende çok severim . |
|
Meral Kızıltuğ
ONURSAL ÜYE Kayıt Tarihi: 26-Haziran-2011 Status: Aktif Değil Points: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Meral Kızıltuğ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yoneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
sayın hocam şırşırlının çorbası tarhanayla açık renkli olmuyormuydu yanılmıyorsam cocukluğumdan öyle hatırlıyorum. Yanılıyormuyum acaba?
|
|
Halil BİLMEZ
FORUM YÖNETİMİ Forumun Birecik Tarihi Öğretmeni Kayıt Tarihi: 10-Ocak-2006 Şehir: GEBZE Status: Aktif Değil Points: 4549 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Halil BİLMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yoneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Meral Hanım, benim eskiden beri bildiğim şırşrılı ile ekşili köfte yapılır. Hatta şırşırlının içini biraz bırakıp ekşili köftenin içine katınca daha güzel oluyor diyebilirim.
|
|
|
|
Meral Kızıltuğ
ONURSAL ÜYE Kayıt Tarihi: 26-Haziran-2011 Status: Aktif Değil Points: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Meral Kızıltuğ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yoneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Teşekkür ederim. Fazla soru sordum demi hocam artık sakaryaya kısmet olup bir gün gelirsek bakarız şırşırlının tadına.
|
|
aysegul
BACEY Kayıt Tarihi: 20-Mart-2007 Şehir: Ankara Status: Aktif Değil Points: 104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
HALIL ABI NE YAPTINIZ YAAAA CANIMIZ CEKTI BU KADARMI GÜZEL GÖRÜNÜR BIR YEMEK
VALLAH HERKEZI BILMEM YAGLI MAGLI DIYE YEMEZLER AMA BEN COOOOOKK SEVERIMMM :AFIYET OLSUN SIZE ARTIK YAKIN ZAMANDA BIZEDE YAPMAK DÜSER
|
|
aysegül bezirgan
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum izinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |